EVENTS

Empowering Women's Circles - Våren 2018

Det kallas en cirkel för att kvinnor i alla tider har samlats “runt lägerelden” för att dela upplevelser, tankar och frigörande rörelse tillsammans. I cirkeln är alla deltagare lika viktiga och det ska vara en trygg plats utan dömande eller prestige.

Under våren 2018 kommer Be In Yoga att erbjuda kvinnocirklar (Empowering women's circles) vid ett antal tillfällen (se datum längre ner på sidan).

Varför behövs en cirkel? Det här är ett unikt tillfälle för kvinnor att träffas och höras. Vi möts med djup närvaro för att få och ge stöd till varandra i ett systerskap. Om vi vill se någon förändring i samhället behöver vi själva skapa den. Vi behöver varandra. Vi varken kan eller är menade att göra allt själva. Ett stort steg på väg är att skapa mer förståelse, en gemenskap och att bry oss om varandra. Det börjar här och nu!

Under kvällen kommer vi prata, skratta och mötas i frigörande rörelse till musik. Så ta på dig något som du kan känna dig bekväm i och röra dig fritt i. Jag önskar även att du tar med dig något symboliskt som vi kan placera på vårt gemensamma altare som vi bygger för kvällen.

För att vara säkra en plats, vänligen boka i förväg via boknings service 'Boka direkt' som du hittar här.

Viktigt:

När du väljer att delta i cirkeln lovar du att inte döma och att inte, utanför cirkeln, dela eller prata om det du får höra under kvällen.

Cirkeln avses rikta sig till vem som helst som definierar som som kvinna 18-100 år gammal.

Det här är en plats för ökad förståelse och trygghet i ett systerskap, inte för terapi.

Cirkeln kommer att hållas på svenska förutsatt att inga engelsktalande kommer att delta, då hålls cirkeln (delvis) på engelska.

Vårens första cirkel hålls på Yogayama, Skanstorget 6 (centrala Göteborg). Vid övriga tillfällen hålls cirklarna i mysiga Studio Yogaheart, Richertsgatan 8 (Johanneberg).

Vi kommer att njuta av thé och snacks under eventen.

Datum:

Onsdag 17 januari 18:30-20:30 (Yogayama, Skanstorget 6)

Söndag 4 februari 18:30-20:30 (Studio Yogaheart, Richertsgatan 8)

Söndag 25 februari 18:30-20:30 (Studio Yogaheart, Richertsgatan 8)

 

Priser:

Enstaka tillfälle: 200 kr

Som deltagare på kvinnocirkeln så får du 10% rabatt på Yogahearts yogaklasser. Uppge detta vid bokning av klass via mail till ulrika@yogaheart.nu.

Betalning sker med Swish eller kort på plats.

Empowering Women's Circles 2018